Sök efter ord med Ordhittaren: Skräddarsy din sökning enkelt här nedan.

Jag vill:

tooltip
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip

minsta längd

maximal längd

Sökfunktionen som visas ovan erbjuder olika filter och sökalternativ. I fältet överst kan du välja vilken sökning du vill använda – som standard är den inställd på "Hitta ord". Genom att använda fältet "Ange bokstäver" kan du hitta ord som innehåller de bokstäver du angett.


Fältet "Börjar med" låter dig söka efter ord som börjar med en viss sekvens av bokstäver, som till exempel "tre" eller "pl".


Fältet "Slutar med" dig hitta hord som slutar med en viss sekvens av bokstäver, till exempel "ion" eller "isk".

Fältet "Innehåller" låter dig söka efter alla ord som innehåller vissa bokstäver (oavsett var i ordet de förekommer).


Fältet "Innehåller inte" kan du specificera bokstäver som ska uteslutas från din ordsökning. Ord som innehåller de bokstäver du anger (oavsett var i ordet de förekommer) kommer inte visas i sökresultaten.


Fältet "Mönster" låter dig söka efter ord samtidigt som du lämnar vissa bokstäver öppna som platshållare. Platshållarna anges med ett understreck (_). Ett exempel: Sökningen "ST_TA" innebär att du letar efter ett ord med 5 bokstäver där den första bokstaven är "S", den andra är ett "T", den tredje lämnas öppen "_", den fjärde bokstaven är ett "T" och den femte är ett "A". I detta fall skulle sökfunktionen hitta ordet "stöta" åt dig.


Alternativen i fältet "Alla ordklasser" låter dig söka specifikt efter substantiv, verb, adjektiv, adverb och pronomen, eller så kan du använda standardinställningen "Alla ordklasser" för att hitta alla typer av ord.


Genom att använda fältet "Antal bokstäver" kan du ange hur många bokstäver orden i dina sökresultat ska innehålla. Som standard är denna funktion inställd till att visa ord i alla längder.


Bara så du vet: Du kan också kombinera olika filter i sökningen. Till exempel kan du söka efter ett ord som börjar med "ele" och som slutar med ett "t", samtidigt som du anger att du bara vill söka efter substantiv.


Tips nr. 1: Om du vill skapa ord genom att kasta om bokstäver som kan du använda vår Anagramgenerator för att skapa anagram som består av exakt de bokstäver du skrev in.

Tips nr. 2: Om du vill skapa ett ord av dina omkastade bokstäver så kan du prova vår Ordåterställare.

Snabb överblick över alla ord: