Om oss

Vill du veta mer om dem som skapat Bokstäver.com och hemsidans bakgrund samt vad som inspirerade oss att skapa den? Då har du hittat rätt – läs vidare och lär känna oss bättre!
 

Vårt huvudsyfte med Bokstäver.com är enkelt: vi vill att du och alla andra besökare på hemsidan ska hitta det ord du letar efter med bara några snabba klick. Vare sig det är för en hobby som till exempel Scrabble, Alfapet, korsord, skoluppgifter eller universitetsuppsatser, avhandlingar, arbetsuppgifter eller för journalistiska ändamål – vår hemsida är designad för att göra tydlig, högkvalitativ information enkelt tillgänglig för dig inom bara några sekunder.


Kort sagt: vi vill ge din kreativitet en hjälpande hand och utrota de där frågetecknen som surrar ovanför huvudet.


Så vilka är ”vi”?
 

Bokstäver.com har skapats och drivs av:


André Majkopet, Grundare / Content Manager


Sabine Schmidt, Redaktör / Underhåll av databaser


Carolin Ludwig, Redaktör / Underhåll av databaser


Vad används hemsidan för?

Bokstäver.com kan användas för en rad olika ändamål. Elever med läxor eller studenter med uppsatser tycker om att använda vår Synonymordbok för att göra sina texter mer levande och fängslande, medan vår Ordhittare är ett populärt verktyg bland bloggare och författare som är på jakt efter nya kreativa idéer. Pensionärer som gillar korsord hittar lösningar på sina olösta ledtrådar med vår Korsordshjälp. För alla som gillar alla typer av ordlekar och ordspel så är vår Ordåterställare ett favoritverktyg.

 

Hur ser hemsidans användarprofil ut?

 

Hemsidans besökare är bland annat skolelever och universitetsstudenter, frilansare, yrkesmän och pensionärer.

En majoritet (60 %) av vår målgrupp är kvinnor. Åldersspannet för vår målgrupp är 18–65 år.

Vi hoppas att vi kunde ge dig en liten inblick i vilka vi är och vad vi gör. Om det finns något annat du undrar om så tveka inte att kontakta oss. Vi föredrar att kommunicera via e-post och du kan nå oss på: info [at] bokstäver.com

Kan hemsidans besökare bidra till Bokstäver.com?

Givetvis kan de det! Detta är ett projekt som älskar bidrag från användarna. Oavsett om det är nya ord, synonymer, lösningar på korsord eller andra typer av innehåll så har våra användare alltid möjligheten att enkelt föreslå nya uppslagsord via formulären som finns på hemsidan. Vi granskar snabbt dina förslag och gör dem tillgängliga på sidan så snabbt vi kan. Vi uppskattar verkligen alla bidrag från våra användare – det är så vår databas växer och blir en ännu mer värdefull resurs för alla som använder den. Det är också lika viktigt för oss att säkerställa att innehållet på sidan är korrekt och håller vissa standarder för kvalitet – så säg gärna till om du hittar något som är fel.

Hur du kontaktar oss: info [at] bokstäver . com